E-mail: webmaster@jo-line.se

Utveckla företaget

Det finns många sätt att dra med sig sitt företag in i framtiden på, för som utvecklingen ser ut nu så gör det i rasande fart framåt – både med såväl tekniska lösningar som med anställningsformer. Därför är det ytterst viktigt för alla företagsledningar att nu i sommar prata ihop sig för att verkligen se till att klara även 2015.

idé.reklamI tidningen Veckans Affärer skriver man om hur anställningar snart kommer att vara ett minne blott då allt fler arbeten övergår till att vara kontraktsjobb och i Upsala Nya Tidning skriver man om hur den förlegade arbetsmarknadsmodellen som tillämpas försämrar arbetsmarknaden. Med andra ord är det alltså hög tid för företagens ledningsgrupper att ta sig ut på sedvanlig konferens i skärgården för att prata ihop sig om hur de vill styra in just sitt företag mot framtiden och hur man vill att framtiden ska se ut. För som det ser ut idag så kan framtiden för många företag vara oviss i viss mån – men man ska dock inte tro att detta inte innebär en vinst för företagen på lång sikt. Till exempel menar stadsminister Stefan Löfven att exempelvis ny it-politik ska lyfta industrin, och det kan ju vara något för även andra företag att hålla i åtanke.

”Och det handlar inte om att klamra fast vid något gammalt – i en ny industrialisering gäller det att förstå framtiden.” läs hela artikeln hos Ny Teknik.