E-mail: webmaster@jo-line.se

Broschyrställ och digital marknadsföring

Vad för marknadsföring passar dig och ditt företag? Digital eller kanske broschyrställ för det budskap du vill få fram?

Marknadsföring på rätt sätt är viktigt. Ibland behövs marknadsföring till exempel inne i en butik, för ett visst varumärke eller särskilda broschyrer. Då kan ett broschyrställ som du hittar här https://skyltab.se/broschyrstall/ vara perfekt. Passar även till mässor och event, samt med information inne på företag och organisationer.

Digital marknadsföring växer allt mer

När det gäller digital marknadsföring går det i Dagens Industri att läsa om hur det bara växer och växer, inte minst när det kommer till vad det kostar. I USA och Storbritannien är utgifterna för digital marknadsföring enorma. Enligt en undersökning som den brittiska revisionsfirman Moore Stephens gjort är prislappen på närmare 100 miljarder dollar, för marknadsföring globalt och i Storbritannien och USA ligger det på omkring 52 miljarder dollar.

Till skillnad från fysisk marknadsföring i form av billboards, affischer och pelare runt om i stadsbilden, är digital marknadsföring något som möjliggör för företag att rikta sig direkt till konsumenten genom sociala medier, sökmotoroptimering eller röststyrda agenter, till exempel Amazons Alexa. Mer om detta kan du läsa om här.

Kritiserad reklam

En billboard med reklam som ett tag syntes runt om i Stockholm, inte minst i tunnelbanesystemet, var den för Kry. Den digitala vårdgivaren rådde förkylda stockholmare att söka läkarvård via sin mobil, utan att behöva lämna hemmet. I Dagens Medicin går det att läsa om hur kritiken till reklamen är att en vårdgivare uppmanade personer att söka vård för alldagliga åkommor som inte behöver vare sig läkarbedömning eller vård. Till och med läkare anställda på Kry kritiserade reklamen och tillslut medgav även företaget själva att det inte var den mest lyckade reklamen och att det snarare var att mer skapa igenkänning kring vanliga höstsymptom. Marknadsföringen var följande: ”Hej förskolesmittor, dagissjukdomar, höståkommor och förkylningstider. Träffa läkare inom 30 minuter – utan att lämna hemmet.” Inte så genomtänkt, med andra ord.